Speciale dranken

Raki Rahoveci / alc. 42% vol. / 750ML

Deze originele druiven raki komt voort uit een lange traditie. Gemaakt van de geurige witte druivenrassen afkomstig uit onze wijngaarden in de Rahovec Vallei, wordt de raki op klassieke wijze dubbel-gedistilleerd in koperen ketels. Zo ontstaan de buitengewoon aromatische geur en robuust elegante smaak. Deze raki is uitstekend als aperitief.

VERAK X.O. 10 jaar gerijpt / alc. 40% vol. / 1000ML

Gemaakt volgens onze oude Cognac receptuur van een distillaat verkregen uit met zorg geselecteerde, en met de hand geplukte witte druiven uit onze wijngaarden. In grote eikenhouten vaten rust de brandewijn 10 jaar in de kelders van het Stone Castle Wijndomein.

VERAK 25 jaar gerijpt / alc. 40% vol. / 750ML

Deze exclusive Brandy is gemaakt volgens onze oude Cognac receptuur van een distillaat verkregen uit met zorg geselecteerde, en met de hand geplukte witte druiven uit onze wijngaarden. In grote eikenhouten vaten rust de brandewijn maar liefst 25 jaar in de kelders van het Stone Castle Wijndomein om daar in alle rust te worden wat je mag verwachten van een 25 jaar oude Verak. deze Brandy staat voor hoogste kwaliteit en een fantastische smaakbeleving voor een juist moment.