Kwaliteitsproces

Stone Castle Vineyards and Winery is een verborgen juweel in het hart van de Rahovec-vallei, een regio met meer dan 2000 jaar wijnbereidingscultuur.
In de Vineyards van Stone Castle verbouwen we de hoogste kwaliteit druiven wat resulteert in wijnen van topkwaliteit. Doormiddel van de nieuwste technologische ontwikkelingen te combineren met traditionele wijnbereidingsmethoden, Van het handmatig plukken van druiven die de kwaliteitsnormen overtreffen tot het ontstelen en fermenteren, rijpen in eikenhouten vaten, bottelen, kurken en etiketteren.
Stone Castle geeft het beste aan elke fles wat uniek is, de wijnen worden gemaakt met passie en liefde voor het product wat u terug zal vinden in elke fles. Stone Castle is toegewijd en gefocust in het maken van producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

 

Groei van druiven

The Stone Castle Vineyard and Winery bezit maar liefst 2200 hectare land waarvan meer dan 600 hectare actieve gebruikt wordt voor de wijngaarden, hiermee realiseren we op dit moment dat we iedere klant kunnen bedienen en op kunnen schalen waar nodig. De capaciteit is tot op heden oneindig wat ons flexibel maakt voor iedere potentiele afnemer. De wijngaarden van de Stone Castle liggen in de zachte heuvels van de gemeente Rahovec op een hoogte van 350 tot 520 meter boven zeeniveau en worden blootgesteld aan zonnestraling van maar liefst 270 dagen per jaar, waardoor de productie van druiven van zeer hoge kwaliteit is. De wijngaarden van de Stone Castle worden verbouwd onder toezicht van experts en geavanceerde agro-technische maatregelen wat resulteert in fantastische wijnen van de hoogste kwaliteit.

 

Oogsten

De druivenoogst in de Vineyards van Stone Castle gebeurt handmatig onder toezicht van gekwalificeerd personeel waar de technologische volwassenheid van de druif wordt beoordeeld, alleen de druiven die aan deze hoge verwachtingen voldoen worden handmatig geplukt en gebruikt voor onze wijnen. Het oogsten in Stone Castle begint begin september en eindigt in de tweede helft van oktober.

 

Opslag

In de Vineyards van StoneCastle gebeurt de opslag van de wijn in eikenhouten vaten. De kwaliteitswijnen worden opgeslagen een van de grootste houten ondergrondse keldercapaciteit heeft van 5.000.000 liter, waar de temperaturen het hele jaar door constant zijn, van 13 tot 16 º C. De standaard witte tafelwijnen worden gerijpt in roestvrijstalen containers, terwijl rood in roestvrijstalen tanks worden gerijpt, aan dit rijpingsproces worden vele uren besteed om de hoogste kwaliteit te garanderen. zijn de wijnen gereed dan is opslag van verpakte wijnen in ons modern magazijn met een isolatiesysteem en constante temperatuur wat resulteert in smaak en kwaliteit behoud.